Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts

The new CLD 62 nitrogen oxide analyzer is the economical solution for the continuous measurement of NO and NOX concentrations in fixed or mobile applications.Eco Physics CLD62 / 64 / 66

Voordelige oplossing

De CLD 62 is het ideale instrument voor de totale NOX in vaste of mobiele stations. Deze enkel kanaals analyser is ontworpen voor alle applicaties met een bestaande gas preconditionering eenheid. Dit maakt kwaliteitscontrole mogelijk evenals de controle van drempelwaarden . Totale NOX wordt gemeten door een metalen of optioneel stalen converter. 

Gebruiksvriendeliljkheid

De ontwikkeling van een eco fysica analysator omvat een gebruiksvriendelijk systeem. De gebruiker kan de werking van het systeem aanpassen aan zijn eigen behoeften.

Vooraf kan men verschillende instellingen via het toetsenbord of op afstand vanaf een pc . Waarschuwings- en foutmeldingen worden gecodeerd weergegeven.
De gebruiker kan stap voor stap terugkeren naar de normale werking.  

Eenvoudige kalibratie

De kalibratie wordt snel en automatisch uitgevoerd. Deze uiterst handige functie elimineert het risico van foutieve kalibraties.. 

Compact en modulair ontwerp

De CLD 62 is de meest compacte unit in zijn klasse . Dankzij de volledig modulaire opbouw en geïntegreerde ozongenerator en Scrubber.  contact Ankersmid België: serge.rottiers@ankersmid-mc.be

Documentatie


CLD 62 CLD 62 Brochure